Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d 136 PK
Bouwjaar 05.2014 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 200 BlueTEC / d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Speling op uw fuseekogel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) komen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.