100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 EQ Boost 258PK
Bouwjaar 05.2019 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 EQ Boost

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 EQ Boost heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASSANGYONGOPEL.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.