100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 63 AMG 525PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2017

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 63 AMG

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 63 AMG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS (C218) bestellen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADAIMLERLOTUS. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.