100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 320 CDI 224PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2010

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 320 CDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 320 CDI past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke MERCEDES-BENZ CLS (C219) heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking, iDeal en Creditcard

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDHYUNDAICHEVROLETDAIMLERLEXUS. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.