100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d 163PK
Bouwjaar 05.2014 - 12.2017

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 220 BlueTEC / d. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) bestellen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.