100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG 558PK
Bouwjaar 05.2013 - 12.2017

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDODGEOLDSMOBILESUZUKI. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.