100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG 585PK
Bouwjaar 02.2013 - 12.2017

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG bestellen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.