100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220 150PK
Bouwjaar 06.1993 - 03.1998

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220 bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Fuseekogel voor uw auto kopen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!