100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320 220PK
Bouwjaar 06.1993 - 03.1998

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 320 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISEATLEXUSCHEVROLET. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.