100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 200 184PK
Bouwjaar 06.2017 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 200

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 200 heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATTOYOTAPLYMOUTH.