100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 220 d 163PK
Bouwjaar 06.2017 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 220 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 220 d komen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Zimmermann, ABS, Lucas, Bendix en Pagid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISSANGYONGCADILLAC. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.