100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200 184PK
Bouwjaar 12.2016 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200 bestellen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238). Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.