100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d 163PK
Bouwjaar 12.2016 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSULAMBORGHINIVW VOLKSWAGENMITSUBISHIBEDFORD. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) past. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.