100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI 150PK
Bouwjaar 10.2003 - 07.2006

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, Creditcard en iDeal

Speling op uw fuseekogel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUMERCEDES-BENZROVER.