100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI 170PK
Bouwjaar 04.2006 - 07.2009

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI past. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.