100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 250 TD 113PK
Bouwjaar 06.1993 - 06.1996

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 250 TD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 250 TD bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAGMCBUICK. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.