100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 280 T 197PK
Bouwjaar 06.1993 - 06.1996

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 280 T

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 280 T bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLINCOLNALFA ROMEOLAMBORGHINI. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.