Fuseekogels MITSUBISHI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel zelf monteren

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Fuseekogels voor uw MITSUBISHI bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle mitsubishi fuseekogels op RemOnderdelen.nl