Fuseekogels ROVER

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogels voor uw ROVER bestellen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Fuseekogel zelf monteren

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Bekijk ook alle rover fuseekogels op RemOnderdelen.nl