Fuseekogels SAAB

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een passende fuseekogel vinden

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB past. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.