100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 Stationwagen 3.0 TiD 177 PK
Bouwjaar 07.2001 - 12.2009

Fuseekogels SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E) 3.0 TiD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SAAB 9-5 Stationwagen
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220444
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 20 mm
vanaf bouwjaar: 09.01
Gewicht: 0,6 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
voertuig optie : voor ABS
61% Korting
22,97
58,89
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E) 3.0 TiD bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKSUZUKILADA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E) komen.

Speling op uw fuseekogel

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.