Fuseekogels SMART

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Fuseekogel zelf monteren

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.