Fuseekogels SMART

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw SMART bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Een passende fuseekogel vinden

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.