Fuseekogels TOYOTA

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw TOYOTA bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Een passende fuseekogel vinden

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.