Fuseekogels VOLVO

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw VOLVO bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via {LIST} De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Fuseekogel zelf monteren

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Bekijk ook alle volvo fuseekogels op RemOnderdelen.nl