Handremkabels ALFA ROMEO

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIRENAULTMGBMWMITSUBISHI. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Handremklabels laten smeren

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bestel handremkabels voor uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.