100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 1.9 TD 90PK
Bouwjaar 12.1994 - 02.1999

Handremkabels ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels achterzijde

Handremklabels laten smeren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) 1.9 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 146 (930_) kopen

Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Handremkabel zelf demonteren

De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELISUZUDAIMLERKIASAAB. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten.