100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - 09-2005

Handremkabels ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels voorzijde
Handremkabels rechts

Handremkabel zelf demonteren

Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Handremklabels laten smeren

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZNISSANOPEL. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 156 (932_) kopen

De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past.