brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Handremkabels ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabel zelf monteren

De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTFORDBUICK. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item.

Bestel handremkabels voor uw ALFA ROMEO 156 (932_)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Lucas, Bosch, Zimmermann, Jurid en Textar Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Handremklabels laten smeren

De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto.