100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 155PK
Bouwjaar 09.1997 - 06.2002

Handremkabels ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Handremkabel zelf demonteren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Elke ALFA ROMEO 156 (932_) heeft een eigen VIN-nummer.

Handremklabels laten smeren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten.