100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 150PK
Bouwjaar 03.2005 - 05.2006

Handremkabels ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Handremkabel zelf demonteren

De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDODGECADILLACDACIA. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD kopen

Elke ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn.

Handremklabels laten smeren

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item.