100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Handremkabels ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels rechts

Handremklabels laten smeren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Zelf handremkabels ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 (939_) komen.

Handremkabel zelf demonteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.