100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 S3 quattro 265 PK
Bouwjaar 11.2006 - 08.2012

Handremkabels AUDI A3 (8P1) S3 quattro

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels AUDI A3 (8P1) S3 quattro kopen

Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSMARTDACIAMITSUBISHI. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Handremklabels laten smeren

De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 (8P1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto.

Handremkabel zelf demonteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.