100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 110PK
Bouwjaar 01.2013 - 08.2016

Handremkabels AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Handremkabel zelf demonteren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop.

Handremklabels laten smeren

De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Zelf handremkabels AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 (8V1, 8VK) past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.