100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TDI quattro 150 PK
Bouwjaar 02.2013 - tot heden

Handremkabels AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 2.0 TDI quattro

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabel zelf demonteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zelf handremkabels AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 2.0 TDI quattro kopen

De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANDAEWOOPLYMOUTHVOLVO. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Handremklabels laten smeren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.