100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.0 218 PK
Bouwjaar 07.2003 - 05.2006

Handremkabels AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0 kopen

Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen.

Handremklabels laten smeren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Jurid, Bosch en Bendix De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Handremkabel zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A8 (4E2, 4E8), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.