100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 4 Gran Coupe (F36) 435 d xDrive 313 PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Handremkabels BMW 4 Gran Coupe (F36) 435 d xDrive

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremklabels laten smeren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKISMARTHYUNDAIKIA. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Handremkabel zelf demonteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Wij controleren altijd bij de BMW 4 Gran Coupe (F36) 435 d xDrive dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf handremkabels BMW 4 Gran Coupe (F36) kopen

De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.