100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E60) 530 d 218 PK
Bouwjaar 09.2002 - 09.2005

Handremkabels BMW 5 (E60) 530 d

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels rechts

Handremklabels laten smeren

Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Elke BMW 5 (E60) 530 d heeft een eigen VIN-nummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Handremkabel zelf demonteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de BMW 5 (E60) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn.

Zelf handremkabels BMW kopen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.