100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BX Break 1.6 116 PK
Bouwjaar 01.1987 - 01.1992

Handremkabels CITROEN BX Break (XB-_) 1.6

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Snelheidsmeterkabels

Handremklabels laten smeren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Handremkabel zelf demonteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item.

Zelf handremkabels CITROEN BX Break (XB-_) 1.6 kopen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.