100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis 2.2 HDi 101 PK
Bouwjaar 04.2002 - tot heden

Handremkabels CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Handremkabels achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: K16845
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
remtype achter: Trommelrem
Lengte 1 [mm]: 2827 mm
Lengte 2 [mm]: 876 mm
Gewicht: 0,9 kg
Inbouwplaats: achterzijde
59% Korting
22,55
55,01
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf handremkabels CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) kopen

Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Handremkabel zelf demonteren

De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.