100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis 2.8 TDI 122 PK
Bouwjaar 12.1998 - 04.2002

Handremkabels FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (230_) 2.8 TDI

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Koppelingskabels
Snelheidsmeterkabels
Handremkabels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: K19701
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Voertuigtype: Ducato 18
Links-/rechtsbesturing: voor voertuigen met stuur links
Voertuigtype: Ducato 14
remtype achter: Trommelrem
Lengte 1 [mm]: 2549 mm
Lengte 2 [mm]: 2358 mm
Gewicht: 0,87 kg
Inbouwplaats: voorzijde
61% Korting
56,36
144,52
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Handremkabels achterzijde

Zelf handremkabels FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (230_) 2.8 TDI kopen

De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT DUCATO Open laadbak/ Chassis (230_) komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Handremkabel zelf demonteren

Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Handremklabels laten smeren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.