100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 295 PK
Bouwjaar 03.2012 - 09.2018

Handremkabels LEXUS GS (_L1_) 450h

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels LEXUS GS (_L1_) 450h kopen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Handremklabels laten smeren

De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATISUZUBEDFORDSKODA. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop.

Handremkabel zelf demonteren

De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de LEXUS GS (_L1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.