100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 2.7 AWD 340 PK
Bouwjaar 11.2015 - 12.2018

Handremkabels LINCOLN MKX 2.7 AWD

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Zelf handremkabels LINCOLN MKX 2.7 AWD kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten.

Handremklabels laten smeren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOHONDAALFA ROMEO. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken.

Handremkabel zelf demonteren

Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn. Wij controleren altijd bij de LINCOLN MKX dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Bosch, TRW, Rofren, Brembo en Jurid

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.