100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 78 PK
Bouwjaar 06.1999 - 11.2006

Handremkabels MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Handremkabels rechts

Handremklabels laten smeren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDAFVAUXHALLINFINITI. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking.

Handremkabel zelf demonteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten.

Zelf handremkabels MAZDA B-SERIE (UN) 2.5 D 4WD kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (UN). De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.