100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 194 PK
Bouwjaar 04.2018 - tot heden

Handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremklabels laten smeren

De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Handremkabel zelf demonteren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOCADILLACCHRYSLER. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d.

Zelf handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De remkabel moet gemakkelijk kunnen bewegen en beide wielen op slot kunnen zetten. Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.