100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 CDI 116 PK
Bouwjaar 03.2001 - 08.2007

Handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 CDI

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Handremkabels rechts

Zelf handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 CDI kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Handremkabel zelf demonteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item.

Handremklabels laten smeren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLOTUSTOYOTAALFA ROMEO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.