100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic 218 PK
Bouwjaar 07.2002 - 08.2007

Handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Handremkabels rechts

Handremklabels laten smeren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 320 4-matic heeft een eigen VIN-nummer.

Handremkabel zelf demonteren

Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISKODALAND ROVERLANCIA. Een handremkabel bedient de remschoenen/remklauwen. Hij laat deze remmen als u de handrem omhoog trekt.

Zelf handremkabels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.