100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG 585 PK
Bouwjaar 02.2013 - 12.2017

Handremkabels MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Handremkabels midden

Zelf handremkabels MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) CLS 63 AMG kopen

Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Handremkabel zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) komen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Handremklabels laten smeren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Rofren, ATE, Jurid en Zimmermann De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.