100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300 231 PK
Bouwjaar 04.2009 - 02.2011

Handremkabels MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels rechts

Zelf handremkabels MERCEDES-BENZ SLK (R171) 300 kopen

Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Handremklabels laten smeren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171). Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck.

Handremkabel zelf demonteren

De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITISKODAOPELSUBARUCHEVROLET. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.