100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis dCi 165 RWD 163 PK
Bouwjaar 06.2014 - tot heden

Handremkabels NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B) dCi 165 RWD

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.
Handremkabels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: K17590
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Wielbasis: voor verlengde wielbasis
Links-/rechtsbesturing: voor stuur links/rechts
remtype achter: Schijfremmen
Lengte 1 [mm]: 1032 mm
Lengte 2 [mm]: 757 mm
Gewicht: 1 kg
Inbouwplaats: voorzijde
64% Korting
22,16
61,54
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Handremkabel zelf demonteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken. Elke NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B) dCi 165 RWD heeft een eigen VIN-nummer. De remkabel moet beide wielen laten remmen. Er zit dus altijd een linker- en rechterhandremkabel in de auto. Vaak zit er ook nog een middenkabel in de auto.

Zelf handremkabels NISSAN NV400 Open laadbak/ Chassis (X62, X62B) kopen

Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Handremklabels laten smeren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. Zelf de handremkabel vervangen is mogelijk. Wel moet u daarvoor onder de auto komen. De bouten en moeren kunnen daar roestig zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.