100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT LEON 1.6 TDI 115 PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Handremkabels SEAT LEON (5F1) 1.6 TDI

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremklabels laten smeren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Handremkabel zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT LEON (5F1) 1.6 TDI komen. Bij een grote beurt worden de kabels ook altijd getest en gesmeerd, zo behouden ze hun werking. De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Zelf handremkabels SEAT LEON (5F1) kopen

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De juiste handdremkabel vindt u op onze website middels onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.