WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels SUBARU

De handremkabel bedient alleen de handrem. Deze doet dus niets tijdens het normale afremmen van de auto. De handremkabel moet echter wel gewoon in orde zijn en goed werken zodat uw auto geblokkeerd wordt in de parkeerstand. Een auto kan worden afgekeurd bij een APK als de handremkabel niet in orde is. De handremkabel trekt de handremschoenen tegen de trektrommel, óf via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Bestel handremkabels voor uw SUBARU

De handremkabel voor uw auto koopt u met minimaal 50% korting bij AutoOnderdelenExpert.nl. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Tijdens de APK is de handrem van de auto ook een item. De handremkabel moet op de juiste manier worden afgesteld zodat de remschoenen of -blokken niet aanlopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Handremkabel zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Handremklabels laten smeren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Handremkabels zijn niet extreem prijzig aan inkoop. De remkabel wordt niet vaak gebruikt en bevindt zich onder de auto (waar veel vocht komt). De kabel breekt vaak of roest vast. Een handremkabel kunt u gemakkelijk bestellen bij AutoOnderdelenExpert.nl via uw kenteken.